Over ons

Over Parker Bistro Bar

Geschiedenis van Parker

De geboren en getogen Haagse eigenaren Claudia en Frank van Dongen komen elkaar tegen op de werkvloer op het strand van Scheveningen en het was liefde op het eerste gezicht. De twee hebben samen ook een duidelijke passie voor de horeca en starten samen Eetcafé “Parker” in de Aert van de goestraat. De hunkering naar de zee en zand onder de voeten was echter zo groot dat Beachclub Parker werd geboren en uiteindelijk 16 jaar lang hun 'thuisbasis' werd.

Na hard werken diende zich de kans aan om wat rustiger aan te gaan doen, maar toen het voormalig Brouwcafé aan de Scheveningse haven een nieuwe eigenaar zocht – een lang gekoesterde droom van beide – was de keuze snel gemaakt.

Onze Bistro & Bar

Parker Bistro-Bar streeft naar een plek waar iedereen samen kan komen. Het gevoel van thuiskomen is voor ons een belangrijke voorwaarde. Goed eten en drinken in een fijne ambiance met eerlijke producten. Jong en oud kan hier samenkomen. Samen met je familie, vrienden of collega's proef je hier het ouderwetse gevoel van een eetcafé. Wij kunnen niet wachten om jullie te mogen verwelkomen en hopen je snel te zien!